MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


viernes, 28 de enero de 2011

Únic equip imbatut i tercer amb millor puntuació de Catalunya

No deixem de batre récords, amics, al pujar de categoría deïem que haviem assolit la 4ª Div. per segon cop (màxima categoria del Club a la seva història). Doncs al final de la lliga provincial de petanca i repassant totes les classificacions finals de les lligues de tota Catalunya, publicades per la F.C.P. , sóm el TERCER equip millor classificat amb 48 punts (només ens superen dos amb 51 Casablanca i 49 Poble Sec, però amb un partit perdut) i sóm també l' ÚNIC equip imbatut a tota Catalunya per aquest fet. Només són números, si, però fa il.lusió fer història i nosaltres la hem fet aquesta temporada gracies al esforç de tota la plantilla.
Moltes felicitats per tot aixó a tots els jugadors i al Club A.P. Gaudi. I ara, com sempre, a seguir treballant per mirar de superar-ho que, encara que sigui molt difícil sempre s'ha d'intentar.
Amunt Gaudi !!

TOTS SÓM UN, VISCA EL GAUDI

No hay comentarios:

Publicar un comentario