MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


sábado, 8 de enero de 2011

El Camí de la Llegua

El camí de la Llegua era un antic camí rural del Baix Guinardó, abans fins i tot que es formés el barri tal i com el coneixem ara. Aquest camí era veïnal i unía altres camins antics i carrers del barri.
La seva situació és, ni més ni menys que on acaven les nostres pistes de petanca, i fins la paret del Parc de les Aigües, al llarg de tota la paret. Així doncs, podem dir que cada partit que hi juguem a casa, estem trepitjant per l'antic Camí de la Llegua (Camino de la Legua).
Una miqueta d'Història no va gens malament de tant en tant. Jo he tingut la sort de llegir el llibre que porta el mateix nom, "El Camí de la Llegua", i m'ha sorprés gratament el seu relat.
L'enhorabona als seus realitzadors i animo a tothom a que el llegeixi quan pugui. Jo el vaig aconseguir a l'Ajuntament (Consell del Districte Horta-Guinardó). Val la pena.

Albert
Mapa de carrers del segle passat, on és marcat el camí


Camí de la Llegua, a l'esquerra les pistes de petanca

No hay comentarios:

Publicar un comentario