MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 17 de abril de 2011

Bravo, Companys

Ara mateix acabo de rebre la genial notícia des de Sta Perpétua de mogoda, doncs els nostres companys, Luis, Salva i Jordi estàn classificats entre els 8 primers de la Fase Prévia al Campionat d'Espanya. Gran notícia, doncs a la tarda no he pogut anar a veurel's, però tenía el presentiment que ho aconseguiríen.
Ara només cal esperar saber quín día seràn les finals, doncs ni la própia Federació ho tenía avui del tot clar. He preguntat aquest matí i ens han dit que després de Setmana Santa i que ho faríen a Sistema Suís en el càs dels Segones, els Primeres, Juvenils i Fémines jugaràn a Parets del Vallés (C.P. Parets), el diumenge després de les Festes de Setmana Santa.
Doncs jà estéu informats, companys i amics d'aquest Blog, els tres senyors de la imatge inferior són ara per ara de entre les vuit millors tripletes de la Província de Barcelona, si a més hi adjuntem que han estat campions de lliga d'aquest any amb l'equip, ens donarém conta de que aquest, de bén segur és el seu any. Ara a seguir endavant, a veure si podeu aconseguir ser els millors de tots.
Enhorabona un cop més, companys, ànims i salut !!
En una partida a la tarda
Contra el Torrent de la Font
Observant la jugada
Luis en acció des del cercle

Luis, Salva i Jordi




1 comentario: