MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


El meu racó

Dins d'aquesta pàgina, i per no interferir en la trajectòria de la pàgina principal doncs ha de ser merament informativa, aniré publicant comentaris sobre els diferents temes tractats, i no ho faré sempre, només quan el tema m'ho suggereixi.

Albert
__________________________________________

PARTIT DE PROMOCIÓ

Bé, en relació al partit de promoció entre el Valldaura i el Vallvidrera, sense dubte m' inclinava més a favor del Vallvidrera per simpatía, la veritat, particularment em cauen molt millor. Però oblidades ja les diferéncies amb alguns dels components del Valldaura, i en honor a la veritat, també he de dir que ha estat un rival dur tot i que els hem guanyat els dos enfrontaments directes aquesta lliga, ens han seguit la estela quasi bé tota la lliga i els felicito per aixó.
__________________________________________

LA GRAN TEMPORADA 2010-2011

En quant a la gran temporada d' aquest any, cal dir-vos que estic eufóric d' alegría per el que hem aconseguit que tot i semblar que era fàcil, no ho és tant, perque una lliga és una prova de regularitat de llarga durada.
Ho hem brodat, des d'aquí felicito un cop més als meus companys i desitjo que en poc temps poguem tornar a celebrar-ho igual.
__________________________________________

EL SOPAR DELS CAMPIONS 2010-2011

El sopar que varem celebrar ahir dissabte día 19 va ser un éxit, tothom s'ho va passar bé amb tots els companys i les seves respectives parelles. Aquest cop erem més colla que la anterior lliga, i aixó em va alegrar més, doncs estavem tots, els campions de les dues últimes lligues conquerides.
El que dic, un éxit, malgrat que hi va haver varies persones que per raóns alienes a la seva voluntat no van poder assistir al sopar, cosa que ens va pesar als organitzadors, doncs ens hagués agradat que hi fós tothom.
Estic molt feliç per haver aconseguit aquest títol i espero que n'arribin molts més.
______________________________________________

LA INAUGURACIÓ DE LA RONDA


La nova Ronda del Guinardó ha estat avui Diumenge inaugurada per el batlle de Barcelona, Sr. Jordi Hereu, tal i com s'havía previst ha estat tot un éxit. Grans i petits s'ho han passat d'alló més bé. Des d'aquí he d' agraïr al Ajuntament tots els esforços realitzats per a la millora del barri, encara que tenim algunes cosetes pendents, que ells com nosaltres coneixem i que seguirem lluitant per elles com es poden supossar. Perque nosaltres també volem la millora al barri, però les entitats del barri, com sóm nosaltres, també necessitem millorar día a día si pretenem anar a més i no a menys. De bén segur, el batlle no en déu saber rés sobre el nostre ansiat i necessitat local on poder deixar les nostres coses com teníem abans i d'on ens van treure perque necessitaven fer la O.A.C. del barri. Com es podrà imaginar qualsevol que hi estigui al corrent d'aixó, per una entitat com nosaltres, és de primera necessitat un lloc on poder fer la vida social i guardar els estris, marcadors, pales i rastrells, les boles dels jugadors, etc., i si més no, una saleta on fer les assemblées que tot Club esportíu està obligat a fer d'una manera o altre.
Espero, esperem tots, que aixó tingui una solució lo més feliç i aviat possible.
_______________________________________________

D' AJUDES I SUBVENCIONS 


Ja fà temps que l'Ajuntament ens va prometre uns serveis per anar a fer les nostres necessitats, ens van dir que tendríem la clau per accedir els dos Clubs de la Ronda i que el manteniment corría de part del Ajuntament així com la neteja dels mateixos. Els serveis estàn dins del Parc de les Aigües.
Doncs bé, ahir ens van donar la clau per accedir-hi, i fins aquí molt bé tot. Però sempre hi hà un però, resulta que ara sóm nosaltres els que hem de fer-nos càrrec dels gastos i el manteniment dels serveis si els volem.
Tot aixó em sóna, si em permeteu, a jugada mestra, a medalla de poca categoría si s'em permet dir-ho així.
Si nosaltres volguéssim tenir gastos, com a Club social que sóm, fins ara jà els teníem anant a un Bar per orinar o més..., doncs aixó feïa que tinguéssim que consumir alguna cosa al Bar.
Així doncs, ajudes d'aquesta mena, Srs. del Ajuntament, no gràcies, no sóm una empresa privada amb solvéncia económica suficient, doncs si els serveis s'espatllen, es trenquen, etc., no tenim diners per fer-hi front.
Gràcies per la seva ajuda inestimable....
__________________________________________

LA EXCURSIO A ANDORRA, DIES 2 I 3 D'ABRIL 2011

En poques paraules os dire com va anar la excursio a Andorra d'aquest cap de setmana,  IM-PRESIONANT. Va anar de primera tot, estem molt contents tots pero els organitzadors encara mes crec jo, doncs despres de patir per que tot anes ve, hem rebut nomes que felicitacions per part dels que varen venir i compartir aquests dos dies a les valls d'Andorra.
Particularment crec que ha estat la millor excursio, i en porto unes quantes... Ens ho varem passar en gran, de luxe, al Hotel li he de donar un 10 perque s'ho mereix, i el recomano a tothom.
Animeu-vos, doncs a anar a aquest petit pero acollidor poble de Os de Civis (Lleida), molt a prop de Sant Julia a Andorra.
Salut !.
__________________________________________

AGRAIMENT


Os vull donar les gracies per el vostre recolzament i seguiment tant a aquest Blog  com a la Web del Club. Ho faig per primer cop encara que os estic i estare agrait sempre. Gracies a vosaltres, a les vostres visites i paraules de suport, em veig amb forces per seguir possant-vos al dia de les noticies mes rellevants de la vida al Club Amics Petanca Gaudi. Fins ara portem unes 3.500 visites que no esta gens malament, creieu que quan veig que rebem tantes visites m'omple de satisfaccio perque veig que el que publico os agrada, aixi doncs seguire fent-ho, fins que vosaltres ho volgueu.

Moltes gracies a tots.

Albert.
________________________________________


NOMÉS HA POGUT SER UNA


Llàstima, doncs m'hauría agradat que es classifiquessin les tres tripletes, i tantes com haguessin anat, però al final només ha pogut ser una, la formada per Luis, Salva i Jordi als que felicito i desitjo que segueixin en bona ratxa.
Felicitats i endavant, companys.
_______________________________________

JA HE TORNAT DE VACANCES

08 de Juny de 2011

Ja he tornat de les vacances, enguany més aviat que d'altres perque ho necessitava, i he de dir que he aconseguit desconectar molt. Aquesta ciutat i els neurótics que la habitem em "poden".
Acabarem amb la nostra salut, aquí es víu estressat, allà a Llançà es viu la vida de debó. La gent treballa igual però millor, amb més calma. Hauríeu de viure una setmana de Maig a Llançà, és una altra Història...


Albert.
______________________________________ANNA, EN EL RECORD


Tot va passar el 28 de Febrer de 1999, no va poder conéixer el nou mil.leni, va ser de cop, era diumenge a les 15:45' segons els testimonis de l'accident. Un conductor amb presses, segurament per arribar a dinar o anar a alguna cita desesperada, per el carrer Consell de Cent, a uns 140 km/h perque no había tràfic i apurava el semàfor, ja vermell. Una noia de 24 anys en la seva moto pujant per P. de Sant Joan amb el disc en verd. Habia anat a buscar menjar per al pare i per ella. Paradoxas de la vida, el pare li va dir que no hi anés a la Barceloneta a buscar la paella preparada, que faríen uns ous fregits i patates. Anna era així d'obstinada i va voler anar. Era la seva hora, deia la gent, però per algú tant jove no és mai la hora. El que va succeïr ja os ho podeu imaginar, jó no vull ni recordar-ho.
El que és cert és que no la veia gaire, només si pujava al Bar dels seus pares, oquan anavem a jugar al C.P. Valldaura a les tardes dels dissabtes, amb el Oscar i el David, ens entrenavem entre nosaltres mentre no començava la melé. Era incansable, vivía al día, al moment, al segon, volía viure molt i molt depressa. Jugava matí i tarda a la petanca, ho vivía. Jugava amb la meva mare de tripleta, eran fenomenals jugant, amb classe, a guanyar, per descomptat, sempre.
Van pujar a primera amb el C.P. Amics de Gràcia, era una tripleta molt bén avinguda, discutíen per maneres de ser però al ratet ja eren amigues un altre cop, amb caràcter però amb molt bón fons.
Os podeu imaginar cóm ho varem encaixar. Un cop molt dur, sens dubte. Anna, descansa en pau.
____________________________________


04-09-2011

Estrenem temporada i amb ella, també categoría, aquest any estarém a 4ª Divisió i les coses no serán fàcils, tampoc ho varen ser la passada temporada quan varem guanyar la lliga, però aquest any ens trobarem amb més nivell de petanca que el any passat i per tant haurém de possar-hi tot en cada partit. Però els reptes m'agraden i amb aquest hi tinc una especial il.lusió pel fet d'haverme guanyat la categoría. Espero que tots els companys tinguin la mateixa il.lusió i sobretot les ganes de fer grans coses aquest any.
____________________________________

11-09-2011


Avui hem estrenat amb bon peu la lliga 2011-2012, hem guanyat a casa 11 a 5 al C.P.Trinitat.
El grup B també ho ha fet al camp del C.P.Barcelona per 3 a 13.
Espero que segueixi la bona flema i duri molts diumenges, però sabem que hem de estar alertes cada partit perque cada partit és diferent. Estic content per els resultats però sobretot per la bona sensació deixada pels dos equips del Club.
Seguiré informant-vos al respecte.
____________________________________No hay comentarios:

Publicar un comentario