MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 30 de enero de 2011

N' estem farts !!

Des del nostre Blog, volem fer saber la nostra intolerància davant de certes situacións que es fan molt pesades per la seva perseverància, per la seva continuïtat sense que ningú possi un remei.
Estem farts de tenir que recollir amb les nostres mans les restes que deixen alguns gossets de tots el tamanys quan entren a les pistes de petanca del nostre Club, que lògicament ho fan sense voler perque són animals.
Nosaltres sóm uns defensors dels animals, però el que no podem defensar és la actitud de certes persones responsables, en teoría, de les seves mascotes.


Esperem no tenir que arribar a l' extrem de la imatge superior, doncs els animals tenen que fer les seves necessitats però preguem que, per convivencia, siguin els seus cuidadors els que recullin les restes i no nosaltres que sóm els perjudicats.
Moltes gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario