MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


lunes, 17 de enero de 2011

Jornada 17: C.P. Alt Guinardó - A.P. Gaudi "B"

Avui al derbi del barri ha guanyat el C.P. Alt Guinardó al A.P. Gaudi "B" per 12 a 4 als seus camps, veïns nostres i aquest any també rivals a la lliga provincial de Barcelona.
Durant tota la temporada, el nostre rival d' avui, s' ha mostrat ferm a la meitat de la classificació, mentre que a anosaltres ens està costant bastant aconseguir bons resultats. Part de culpa també la té el fet de haver reforçat el grup "A" per poder pujar de categoría, cosa que per sort s' ha aconseguit, per tant també gracies a tots ells aixó ha estat possible. Des d' aquí volem felicitar-los a ells també com campions d' aquest any, i agraïr-los el esforç realitzat per a que el Club quedés el millor possible dins les seves dificultats.
Ens agradaría que a la propera temporada tinguéssim més efectius, per tal de reforçar-los a ells i, tant de bó, poguessim pujar el grup "B" el proper any.
Enhorabona a tots, companys.

Panoàmica de les pistes del C.P. Alt Guinardó

Imatge de les partides

Jaume, del C.P. Alt Guinardó, Llorca i J. Luis



D' esquenes, Angel Cruz

L' Angel mirant-se la jugada

No hay comentarios:

Publicar un comentario