MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


sábado, 29 de enero de 2011

Assemblea i Elecció de nou President

Com havíem explicat anteriorment a aquest blog, avui dissabte 29 de Gener s'ha celebrat la Assemblea General Ordinaria anual per tal de rendir comptes al soci de lo económic i lo esportíu com cada any, i a més, s'ha celebrat la Assemblea Extraordinària per tal de nomenar nou President del Club, doncs com sabeu el anterior President Sr. Faustino va dimitir del seu càrrec per assumptes personals. Al Sr. Faustino se li ha fet entrega d' una placa en agraïment per als serveis prestats al Club tots aquests anys.
Així doncs i degut a la unió de les dues candidatures úniques presentades, mitjançant una coalició, no ha estat necessari fer votacions i ha quedat nomenat el Sr. Manuel Oliva i Gistàs com a nou President del Club A.P.Gaudi, a continuació el Sr. Oliva ha anat demanant als demés membres de la nova junta que l' acompanyessin a la taula, quedant la nova junta de la següent manera:

    President: Sr. Manuel Oliva
    Vice-President: Sr. Joan Panisello
    Tresorer: Sr. Antoni Acero
    Secretari: Sr. Albert Acero
    Vocal: Sr. Jaime Palo
    Vocal: Sr. Jordi Bernedo

Un moment de la Assemblea


A l'esquerra els Socis assistents, a la dreta la Junta Gestora

L' homenatjat i President sortint, Sr. Faustino Olaya





El nou President Sr. Manuel Oliva

No hay comentarios:

Publicar un comentario