MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 9 de enero de 2011

Partit de Lliga: Parque2 - 6 / A.P.Gaudi "A"-10

En el partit d'avui hem començat una mica fluixos, estavem com adormits 2-2 a la primera ronda, però després ens hem anat possant les piles poc a poc. A la segona hem fet 1-3 a favor nostre, a la tercera també 1-3, guanyavem per 4-8 i a la última ronda hem fet 2-2, total 6-10 al final del partit.
S'ha de dir que els camps eren bastant ràpids, molt llissos i la bola marxava molt, però també el nostre equip ha possat molt interés a l'hora, tant d'apuntar com de tirar, i aixó ha donat els seus fruïts. La temperatura era agradable pel matí i feïa molta calor al final del partit.
En el partit anterior, el nostre company Manuel Gómez (Pana), es va trobar malament i va tenir que deixar-nos, segurament l'haurán d'operar, des d'aqui li enviem molts ànims i desitjem que es millori; i cóm no?, li dediquem la victória de la jornada anterior i la d'aquesta. Va per tú, Pana.
Esperem continuar la ratxa de resultats, aplicant sempre el bon joc.
Visca el Gaudi!!.

Una jugada a la última ronda

A la meva tercera partida, amb el Raúl i el Joan al fons


Panorámica dels jugadors d'ambdós equips.

Alex, Jose i Raúl, tres joves "Cracks"del equip.

Luis i Jordi, darrera Vivi i Enric.

Jaume i Rodri al fons. Tirant la bola Emilio.

Salva, tirant la bola, al final del partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario