MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


Conceptes básics per jugar la lliga

Per jugar la lliga i competir amb garantíes, crec que s' han de tenir clars algúns conceptes básics i mirar de no oblidarlos mai.

1- Les tripletes les composa el delegat del grup, que és qui decideix, per voluntat própia dels components del equip que l'han escollit, per tant, s'ha de respectar les seves funcions, jugar amb els companys assignats i fer-ho lo millor possible.

2- Tant si es guanya com si es perd, no hem de perdre mai el tarannà i no hem de donar la major importància al fet de guanyar més o menys que la resta de les tripletes.

3- L' equip està per sobre nostre, és a dir, el bon funcionament del equip és també el bon funcionament nostre a nivell individual. Es a dir, ens interessa que l' equip funcioni bé.

4- L' anterior punt significa que ens haurem de recolzar tots i en tot moment per a conseguir el bon funcionament del equip. El concepte de "Grup" sempre ha estat la clave de una lliga saludable, i una lliga saludable es pot convertir tranquilament en un títol al final.

5- Sempre es molt important el "bon rotllo" entre companys i la unió, perque "la unió fà la força".

6- La lliga és un repte a llarg termini, no s'ha de prendre amb nervis ni desesperació, el fruit el donarà al final, depenent del que fem cada partit, per tant, s'ha de prendre amb molta calma i donant el màxim de cada un de nosaltres, l'equip és qui mana, el conjunt decideix.