MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


miércoles, 19 de enero de 2011

El día 30 complim 6 mesos

El proper día 30 de Gener complirem 6 mesos des de que varem estrenar-nos al món dels Blogs i varem crear aquest Blog "La petanca i jo (Amics Petanca Gaudi)". Com a creador del Blog os puc dir que ha estat i és una experiéncia inoblidable, cada día gaudeixo més al possarme a editar quelcom al Blog. Tot aixó li he d' agraïr a la nostra amiga María, presidenta de la Associació de Veïns del Baix Guinardó, que ens ho va recomanar per fomentar el nostre món de la petanca, i tenía raó, em resulta molt gratificant i em serveix de distracció.
I quina millor manera de començar a crear Blogs que quedant campions aquest mateix any, doncs si seguiu el Blog des del inici, haureu comprovat cóm hem anat creixent a la lliga com equip i quin ha estat el procés del Blog mica en mica. Moltes gràcies a la María de part del Club i meva i moltes felicitats a aquest Blog que compleix els seus primers 6 mesos, encara és molt jove però esperem que amb el vostre suport es faci gran i creixi com ha de creixer.

Manca una espelma per que encara no fa 6 mesos...

1 comentario: