MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


jueves, 8 de diciembre de 2011

Incomprensible...

Per més que hi penso, no ho entenc...
Avui i amb motiu del Campionat Social de Nadal, el nostre company Jordi i la seva senyora Susi han vingut a participar amb nosaltres com socis del Club. Com molts de vosaltres sabeu, en Jordi porta al cotxe un distintiu de minusvalía, que acredita el vehicle en casos com el d' avui, en que, al no dispossar de un lloc d' aparcament próxim als terrenys de joc, el nostre company es veu obligat a deixar-lo lo més a prop possible per, en el cas de necessitat, poder acompanyar a la Susi al vehicle.
Doncs bé, avui ha passat la Guàrdia Urbana i ha obligat al nostre company a retirar el vehicle, estacionat on no estorba ni al pas ni a ningú, només a ells i potser perque davant es troba el Consell de Districte del barri...
En fí, jo no dic que es pugui aparcar sobre la vorera, però tractant-se d' un cas de minusvalia i que només s' estava tres horetes estacionat, es podía evitar el trist succés.
Aixó ha obligat a aparcar el vehicle uns quants carrers més enllà de les pistes de petanca i a deixar a la Susi sense assistència una llarga estona. Recordem que en Jordi és el "cuidador" de la Susi, a més de ser el seu marit.
Prego des d' aquí que les patrulles de la Guàrdia Urbana de Barcelona estiguin més al cas en altres casos molt més perillosos per la seguretat de la ciutadanía i es respecti més a les persones amb invalidessa que prous problemes tenen jà.
Salut !!

2 comentarios:

  1. Gracias Albert por tu comentario, de parte mia y de mi mujer. Te lo agradecemos.

    ResponderEliminar
  2. LA VERDAD, ME INDIGNAN CIERTAS ACTITUDES DE LA GENTE, SI ME LO HACEN A MÍ PORQUE LO DEJE POR GUSTO, VALE, PERO EN ESTAS CIRCUNSTANCIAS NO TIENEN PERDÓN.

    ResponderEliminar