MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


jueves, 8 de diciembre de 2011

Campionat Social de Nadal 2011

Aquest matí hem jugat el Campionat Social de Nadal 2011 que, com cada any es fa per aquestes dates, aprofitant els dies festius de la Constitució i la Immaculada Concepció.
La participació ha estat força bona, erem 65 socis, que ens hem guanyat solament per participar, una paletilla de pernil cadascún de nosaltres, cosa que es fà cada any quasi bé com una tradició, doncs és el día en que més quantitat de socis ens juntem i ho aprofitem per fel.licitar-nos les festes.
Avui, a més, ens han vingut a veure i a fel.licitar-nos les festes els nostres amics del C.P. Sant Martí, la Montse Pujol i el seu marit, lo qual els vull agraïr també des d' aquí i fel.licitar les festes a ells i a tots els seus companys. Des de la lliga passada ens ha unit una bona amistat entre els dos Clubs. És una altra grandesa del món de la Petanca.
Bones festes a tots i molta salut, amics.











Varies imatges d' aquest matí.


Entrega de les paletilles així com els lots per als primers classificats

El Josep Rillo i jo amb la copa de Campions de Lliga 2010-2011.

Juan Llorca i Josep Rillo amb la copa.



El vídeo del Social d' aquest matí.

1 comentario:

  1. Hola! Albert gracias per mencionar la nostra visita, jo en nom vostra tramitare als nostres companys la vostre felicitacio.

    Sincerament personas com vosaltres cada cop sen toven menys.....

    Un peto ben fort i molta sort pel diumenge.

    ResponderEliminar