MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 18 de diciembre de 2011

Explicació....

Bé, com recordareu, la passada setmana, la Guardia Urbana de Barcelona va fer treure un vehícle d' un company de sobre la vorera, vehicle amb acreditació de minusvalía.
Avui han tornat a obligar a la retirada del vehicle, cosa que el company ha de fer per força. Recordem que la seva senyora no té mobilitat alguna, i ha de deixar el vehicle el més a prop possible.
Però avui, al preguntar per qué ens obliguen a la retirada del vehicle, al menys han donat la explicació de que, una mica més amunt de les pistes hi hà habilitada una zona per a minusvàlids, la qual cosa desconeixíem per complet. Així doncs, agraïm la explicació i agraïríem molt més que aquesta explicació li donessin a la persona propietaria del vehicle i l' acompanyessin fins a aquest aparcament per tal d' evitar en futures ocasions que passin aquestes situacions.
Gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario