MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 8 de enero de 2012

Jornada 16: A.P.Gaudi "A" 4 - C.P. Ribera-Triangle 12



"Varapalo", veïent el resultat podríem dir-ho així. Han estat molt superiors a nosaltres, i nosaltresmolt inferiors a ells, s'ha de reconéixer.
El partit ha començat malament, 1-3, 1-3, 0-4 i 2-2. total 4-12, que demostra el bon moment pel que passa el Ribera, que va segon a la lliga, darrera el Santa Coloma, intractable des del principi fins al final.
Nosaltres per contra hem passat de jugar amb aspiracións a jugar amb inapeténcia total, i hem d' anar amb compte per que ens calen tres puntets per a la salvació matemàtica, que ara hem d'anar a cercar a camp del Torrent de la Font el proper diumenge. Personalment crec, de cara a la temporada vinent que el grup ha de millorar en alguns aspectes, la mentalitat ha de canviar, aquesta categoría és diferent i el recolzament entre companys és bàsic.
També la experiéncia és un grau i crec que aquest any n'estém obtenint prou. Hem trobat un grup fort per ser el primer a la nova categoría i ens hem defensat prou bé.
Ja només queden dues jornades de patiment i trobarem el merescut descans, que per a mí serà prollongat, al menys un any. M'ho mereixo. D'aquests dos últims anys només em quedo amb el títol de lliga 2010-11, la meva segona lliga, una temporada molt inactíu però eficaç, inoblidable.
Hem de mirar enrera i aprendre del nostre propi passat per aconseguir un millor futur.
Salut !!



Emilio Conejo





Jordi, fent ballet

Avui també ha jugat el delegat

Les nostres fans


Un partit per a patir

El vídeo del partit



No hay comentarios:

Publicar un comentario