MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


lunes, 30 de enero de 2012

De la Federació Catalana de Petanca i demés herbes...

Aquesta temporada he observat, alié a totes les circumstàncies que després succeïríen, unes coses extranyes en la Federació i envers a certs clubs de petanca.
M'ha extranyat per exemple que, un club com el Marbella, que per tenir jugadors d' élit, participants a competicions nacionals, tinguessin un tracte de favor. I dic un tracte de favor quan a aquest club se li permet cambiar entre quatre i cinc partits en el seu ordre, lo que li ha permés jugar al seu camp els últims quatre partits, cosa mai vista i porto trenta-dos anys jugant federat. Aixó per no esmentar altres temes, com no sancionar amb els tres punts corresponents a un partit per la no presentació a un camp de petanca, en aquest cas el nostre, tal i com diu el seu reglament vigent. I restant només dos punts al equip infractor, lo qual perjudica a un tercer club, en aquest cas el Adrianenc que haurà de promocionar per no caure.
Per altre banda ens envíen dos árbitres el últim partit, única presentació d'árbitres a casa nostra en tota la lliga, per sol.licitud del club infractor, doncs hi había por de que no els regalessim els punts al Adrianenc, en canvi no s'envíen al camp del club infractor que sospitosament va quedar !! 16-0 !!. Impressionant. Crec que després d' aixó he fet bé en deixar les boles, i crec també que fins que no canvíi de dirigents aquesta Federació no hi tornaré a federarme, i tinc per anys, doncs els dirigents són vitalicis.
Així han estat les coses aquesta lliga i així m'ha tocat víure-les. Una llàstima.
Però crec que hagués estat traïr als seguidors del blog no publicar-ho, perque sempre sóc fidel a la veritat i em repúdien les cacicades.
Salut !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario