MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


sábado, 19 de noviembre de 2011

6ª Jornada de Lliga C.P:Marbella 11 - A.P.Gaudi "A" 5

Partit ajornat per ordre exprés federatiu de la 6ª jornada de lliga. Segona derrota de la temporada per al nostre grup, avui s'han juntat varis factors per poder descriure aquesta derrota. En primer lloc el nostre mal joc, avui només una tripleta ha funcionat bé, els camps de joc del Marbella són aberrants per a la práctica de la petanca, amb reguerols, muntanyes exagerades i molt llissos amb baixades vertiginoses per a la bola. I altres factors a nivell Club que no treuré a la llum perque són privats, però que a la postre afecten al bon funcionament del equip.
El Marbella, avui dissabte ha pogut comptar amb tots els efectius i aixó ens ha perjudicat també. He de recordar que aquest partit és el ajornat que ja vaig anunciar al seu día, amb la no assisténcia del equip rival i que la Federació Catalana, lluny de sancionar com sempre s'havia fet amb els tres punts, ens va obligar al equip doblement perjudicat, a jugar-lo. Tot aixó no és excusa per haver perdut, ja guanyarem un altre día, però des d'aquí m'agradaría donar les "gràcies" a la Federació per les seves bones formes cap al equip infractor, així li auguro molts anys com estament oficial de la petanca catalana. Beneficiar al equip gran en detriment del equip petit, aquest és el camí...., si senyor.
Jesús Pérez Tortajada, cada cop ho téns més a prop per ser el president, enhorabona!!.
Salut !!.


Miguel, Luis i Salva

Alex, Jordi i Luis Ramos

Vivi, Jaume i Raúl

Susi, no perd mai el sentit de l'humor

Luis, Salva i Miguel

Escut del C.P. Marbella

Angel Cruz, avui amb el Grup A

Alex, jugant la bola

Vivi, Raúl i Rillo.

Jaume i Vivi a la tercera partida




El vídeo del partit



No hay comentarios:

Publicar un comentario