MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 16 de octubre de 2011

Partit no jugat per la no assisténcia del rival

Avui tocaba jugar contra el Club Petanca Marbella, que després de fer-nos canviar el partit al nostre camp, al.legant que no podien jugar al seu, doncs jugava l'altre grup, no s'han presentat al nostre camp aquest matí.
Van dir també que tenien una tripleta a Blanes jugant el campionat d'Espanya de la Federació, i que els hi faltava gent. Posteriorment també van dir que s'havien possat malalts quatre jugadors, en fi....
Total, que el nostre Club és el perjudicat de tot aixó, i per el bé de la petanca catalana, espero que aixó tingui la seva corresponenta resposta per part de la Federació Catalana de Petanca, que és la responsable de tot aquest tema, doncs dos grups de un mateix club no poden coincidir mai al seu terreny de joc quan només disposen de quatre pistes per jugar. Seguiré informant-vos al respecte, doncs el Club presentará la corresponent queixa a la Federació.


Com es pot comprovar, als camps hi erem tots nosaltres.

...i el rival no apareix, i seguim entrenant-nos...


No hay comentarios:

Publicar un comentario