MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


sábado, 1 de octubre de 2011

Finals Campionat de Catalunya-2011 a Calafell

Avui es juguen les finals del Catalunya 2011 a Calafell, i els nostres companys Salva, Luis i Jordi, van ser sel.leccionats, com jà vaig publicar anteriorment. 
Aquest matí hem estat Antoni (Delegat del grup A) i jo a Calafell, els hem anat a fer costat. I la veritat és que no han començat gens malament, guanyant les dues primeres partides clarament, però a la tercera que anaben gairebé empatats, no han estat molt afortunats i han acabat perdent la partida. Aixó els ha desanimat molt i a la quarta partida els ha passat factura.
Tot i així, encara habíen de disputar la cinquena partida, després del dinar, per optar a les finals de la tarda i quedar entre els quatre primers. Eren grups de sis tripletes (cinc partides). Nosaltres hem marxat quan anaben a dinar. La Federació Catalana de Petanca els hi hà pagat la estància a hotel d' una nit i les dietes, així com uns obsequis per a cadascún dels jugadors i jugadores (Séniors i Fémines).
Aquí os deixo documentació gràfica del torneig.








Luis, Salva i Jordi, a Calafell


El vídeo de Calafell

No hay comentarios:

Publicar un comentario