MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 25 de septiembre de 2011

3ª Jornada de Lliga: A.P.Gaudi A 4 - Sta. Coloma 12

Primera jornada en la que perdem un partit. Gran desolació per part de tots, degut a que tots hem fallat. Avui ha fallat el conjunt en general. Durant dues temporades no habíem perdut tant abultadament i aixó li ha fet mal a l'equip.
Però davant teníem un molt bon conjunt de jugadors, jó crec que guanyaràn la lliga de llarg, no només per el nostre partit, sino que els veig molt consolidats com a grup i aixó ho notem els jugadors. També nosaltres sóm un grup consolidat i fort però avui no teníem el día i ha estat davant d' un gran rival. També la pluja ens va perjudicar ahir, doncs els terrenys de joc éren molls i nosaltres hi tenim ventatja quan són secs, avui la bola se sostenía molt bé per al seu benefici. Però no hi busquem excuses, s'ha jugat malament i s'ha de millorar.
Ara toca referse'n al camp del Pomar, a Badalona, on ja varem jugar fà 7 anys en l'any que varem guanyar la lliga i pujàrem a 5ª. Aquell cop varem treure un 8 a 8.
Ànim, companys, que aixó no ha fet més que començar i la lliga és molt llarga.





El vídeo del partit

1 comentario:

  1. Hola! Amics No vos preucupeu pel resultat d diumenge, tan sols es el terce partit, i de ben segu que la resta de partits hu fareu molt be.
    I gracias Albert pel comentari que has deixat en el nostre blog.
    Desitjarus molta sort per diumenge.....
    Una forta abraçada.

    Montse Pujol.

    ResponderEliminar