MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 18 de septiembre de 2011

2ª Jornada de Lliga Bétulo 8 - A.P.Gaudi "A" 8

Avui el resultat no ens ha satisfet a ningún jugador crec jo, al menys a mí potser pel fet de haber perdut les dues primeres partides i no poder col.laborar amb l' equip.
Per altre banda també cal dir que era a camp contrari i amb la dificultat dels terrenys de joc del Bétulo. El terreny pedregós i sec, dur i molt fals, on la bola no ha respost en la majoria de jugades, ni a ells  ni a nosaltres.
També s' ha juntat el fet de que dues tripletes, la meva entre elles, no hem guanyat més que una partida, aixó també ens ha fet mal a l' equip.
Al final del partit, 1-3, 2-2, 2-2 i 3-1, molt igualat, tots els components del equip ens hem anat capcots dels terrenys del Bétulo.
Ara però, hem de remontar el vol i intentar guanyar el proper partit que no serà fàcil amb un rival important com és el Santa Coloma.
Ànim, companys !!









Moments del partit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario