MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 1 de mayo de 2011

Finals de la Fase Prévia per al Campionat d'Espanya

El proper diumenge, 8 de Maig, es cel.lebraràn les finals de la Fase Prévia al c/Víctor Català, 2 de Parets del Vallès. Os recordem que hi tenim classificada una tripleta del Club, la formada per els jugadors Luis, Salva i Jordi, i que necessiten del nostre recolzament en aquest día tan especial per a tots nosaltres.
Una representació del Club estarà amb ells, però esperem ser molts més, apunteu-vos, ens veurem a Parets.
Llàstima que en Salva no pugui estar per jugar, doncs tenía un compromís anterior i li serà impossible de disputar les finals, cosa que per descomptat li hagués encantat fer. En el seu lloc hi anirà en Rodri, un altre jugador nostre, tirador com en Salva, i que per descomptat ho farà igual de bé. Als tres els desitjem des d'aquí molta sort i molt bon joc per al diumenge, hi estarém allà, no os deixarém sóls.

A sota os deixem un enllaç del C.P. Parets per si voleu anar, dins hi trobareu el mapa de situació, clickant a la opció CONTACTAR:




1 comentario: