MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 19 de febrero de 2012

Jordi i Susi ens deixen...

Jordi i Susi han decidit canviar d' aires i deixen el nostre club per a la propera temporada. És una llàstima perque en la curta trajectória al club A.P.Gaudi, en Jordi ha guanyat la Lliga 2010-2011 i tot seguit es va classificar per a les finals del Campionat de Catalunya, quedant el cinqué classificat, màxima posició assolida per aquest club a la seva história en categoría Sénior (les fémines, al 1985 van ser terceres al Catalunya y terceres al Ciutat de Barcelona).
Després de dues temporades excel.lents, en Jordi ha prés una decissió i és la d' abandonar el club, la qual cosa m' entristeix personalment, doncs és una parella molt maca i persones així costen de trobar, però sobretot perque ens han donat el seu carinyo i la seva amistat. Lo que no voldría sería perdre tot aixó i espero que seguim en contacte.
Només em resta desitjar-vos, amics meus, una feliç estança al lloc que decidiu escollir i tota la sort del món per que sigui tant o més exitosa que la que heu tingut al nostre costat. Una abraçada per a tú i petonets per a la Susi.
Salut, company !


Susi, sempre alegre. Una bona amiga i seguidora.

A la esquerra Jordi, sempre de bon humor. Un bon amic. Os trobarem a faltar, companys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario