MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


sábado, 16 de abril de 2011

Els arbres i el pólen...

Els arbres plataners de dins el Parc de les Aigües (Ronda del Guinardó), sobresurten uns metres per fora de la pared i queden sobre les nostres pistes de petanca. Aixó ens sería indiferent si no fos per que, degut a la deixadés dels seus propietaris, ens omplen els terrenys de joc del pólen totalment perjudicial per a les persones. Només demanem que els responsables d'aquests arbres s'encarreguin de fer el manteniment corresponent. Aixó torna a ser un tema de deixadés, neteja, o es digui com es vulgui, però que a la fí acaba perjudicant a tot aquell que s'hi acosta a ells.
No demanarem mai que es talli un arbre, perque ens estimem la natura, però sí que es conservin com és de llei, doncs no deixen de ser éssers vegetals i si volem tenirlos a casa nostra els hi deurem sempre uns cuidados especials.
Si us plau, als responsables els hi preguem el seu ajut.
Gràcies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario