MISSATGE DE BENVINGUDA


Os convido a visitar la totalitat d'aquest Blog, os asseguro uns quants minuts de distracció, per aixó l'he elaborat. Espero aconseguir aixó i que la nostra unió sigui de llarga durada. Salut !!


domingo, 13 de febrero de 2011

Partit de promoció del grup 13 de 5ª

El equip segón classificat del nostre grup (13) a la lliga d'aquest any, ha estat el C.P. Valldaura. S'ha de dir que aquest equip ha portat una trajectória bastant bona a lo llarg de la lliga, doncs els hem tingut "a roda" quasi bé tota la competició, diumenge rere diumenge. Ha estat un bon rival, no s'han rendit i és per aixó que els faig menció.
Peró avui, segon partit de la promoció, no ha estat possible, no han pogut superar al seu rival, a doble partit, el C.P. Vallvidrera. Partit d' anada 9 a 7 al camp del Vallvidrera, partit de tornada 8 a 8 al camp del Valldaura, per tant els dos Clubs es queden a les seves respectives categoríes d' aquesta temporada.
Només ens cal felicitar al C.P. Vallvidrera per la seva victòria i permanéncia a 4ª Divisió, Club amb el que hi tenim una molt bona relació i on tenim grans amics petanquers.

Imatge de la promoció Valldaura-Vallvidrera d'avui

No hay comentarios:

Publicar un comentario